Her er lidt af den musik jeg er rigtig glad over enten selv at have skrevet eller været en del af.

–––

En af mit livs største koncerter! Dybfølt Kvintettens debutkoncert i Ribe Domkirke september 2020. Dette er blot en trailer, men du kan købe adgang til den fulde koncertoptagelse her. Dybfølt består af Henrik Goldschmidt, Adi Zukanovic, Lena Jonsson, Kirstine Elise Pedersen og jeg selv, og du kan læse mere om os på vores hjemmeside.

–––


Vi kastede os ud på dybt vand med mit projekt Penny Pascal, da vi i sommeren 2019 optog en 45-minutter lang one-take musikvideo af hele vores album Grand Voyager.

–––


En af mine absolut yndligspersoner at spille sammen er cellist Kirstine Elise Pedersen. Sammen har vi duoen LULO, der udforsker den unikke klang af strygerfamiliens to dybeste medlemmer. Vi glæder os meget til at udgive vores debut-album på det prestigefyldte Wien-baserede pladeselvskab Col Legno. Du kan læse mere om os her.

–––


Mynsterland var et vildt projekt med hele 12 musikere på scenen! Videoen her er fra vores årlige hjemmebanekoncert på Svendborg Teater, og det er en sang jeg har skrevet både om og til bandet. I 2017 vand vi en Danish Music Award.

–––


Jeg har længe skrevet tekster og for 3 år siden fandt jeg den perfekte partner at skrive med, Justine Boesen. Vi har et fantastisk sangskriver makkerskab og har udgivet vores debut LP, som er produceret af Bo Stief.