Bang & Olufsen BM5
Dette er min absolut yndlingsmikrofon - og mit hemmelige våben! Det er en stereo båndmikrofon lavet i 60’erne, og den lyder lækker, varm og dyb. Det er sådan en mikrofon man bare kan stille midt i rummet og spille rundt om og så lyder alting bare fantastisk.

Neumann TLM102
Den mindste søskende i Neumann familien. Den lyder poleret og professionel og egner sig godt til det meste.

Neumann KM184
Jeg har et stereo par af denne mikrofon, som lyder meget naturlig. De egner sig godt til forskellige stereo teknikker, men også som nærmikrofoner på klaver og harmonika.

Shure KSM44
Shures absolutte topmodel. Den har en super fed upoleret klang og rigtig fed artikulation. Mange mener at det er den ideelle mikrofon til bluegrass 'single-mic' teknikken.

T.bone RB500
Dette er en båndmikrofon ligesom B&O’en hvilket giver den, den der lækre varme lyd. Den kan mildne skingre instrumenter eller bruges til at give vokal en fyldig og silkeblød karakter. Jeg har selv lavet nogle modifikationer bl.a. har jeg udskiftet transformeren med en topklasse en fra Lundahl.

Mässbacka VM-1
Jeg har to af disse violin mikrofoner håndbygget af finske Tapio Mässbacka. Det er blandt andet den som Esko Järvelä og Andreas Tophøj bruger, men den kan bruges til meget andet end kun violin, da den lyder godt på stort set hvad som helst.

DPA 4099
Den efterhånden ‘klassiske’ klips mikrofon fra danske DPA. Jeg har både kontrabas og violinholder til den og den lyder solidt og godt på begge dele.

Shure SM58 & SM57
58’eren er den klassiske sangmikrofon fra Shure. 57’eren var faktisk oprindeligt lavet til strygere, men bliver efterhånden mere brugt til guitarforstærkere og trommer nu til dags.