Twang
Jeg har haft fornøjelsen af at indspille den fantastiske bluegrass trio Twang. Vi optog i en gammel opmagasineringshal, der er blevet lavet om til sammenspilslokale på musikkonservatoriet i København. Hallen har en dejlig åben, men dæmpet klang. Det lyder ikke af kirke, men absolut heller ikke af knastørt øvelokale. Vi optog ved at de stod rundt om B&O mikrofonen med to nærmikrofoner hver, én på instrumentet og en til sang.
Delte Vande
Dette er min egen trio som vi indspillede i min stue. Det er en gammel lejlighed med højt til loftet, og det har en dejlig klang at spille i. Også her stod vi rundt om B&O mikrofonen med nærmikrofoner ved hver af os. Vi havde ikke alt for meget plads at gøre godt med, så der var nogen mikrofoner vi ikke kunne placere helt ideelt.
Nordkap
Jeg havde de to fantastiske gutter fra singandsongwriter duoen Nordkap på besøg en eftermiddag. Et super simpelt setup med kun tre mikrofoner, der viste sig at fungere rigtig fint. På de blot to timer de var her, fik de indspillet hele syv numre!